Nyelv:

Minőségpolitika

A BOCZ-N Kft. fémforgácsoló tevékenységgel foglalkozik, vállalt munkák nagy részét beszállítóként végzi. Az előállított termékek jelentős része exporthoz kapcsolódik.

A BOCZ-N Kft. célja az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok alkalmazásával a vevő és a felhasználó megelégedettségének biztosítása, bizalmuk megerősítése a vállalt határidőkre átadott olyan termékkel, mely:

  • megfelel a rá vonatkozó szabványoknak, jogszabályi előírásoknak,
  • a minőségi követelmények tekintetében versenyképes a nemzetközi piacon,
  • gazdaságosan előállítható.

A társaság vezetőségének és valamennyi dolgozójának vállalt kötelezettsége a minőségirányítási rendszerből elsajátított, ráháruló feladatok folyamatos betartása, valamint a rendszer fejlesztése, amit ismétlődő oktatásokkal célunk megvalósítani minden munkahelyen, bízva a dolgozók munkaszeretetében, minőség és felelősség tudatában.

Célunk tevékenységünk és az általunk előállított termékek minőségének folyamatos javítása törekedve ezzel partnereink elvárásainak minél magasabb szinten történő kielégítésére.

A társaság gyártási tevékenységét figyelembe véve, az alapanyag átvételétől az előállított termék kiszállításáig célunk a munkafolyamatok oly módon történő megszervezése és leigazolása, a szükséges humán és tárgyi eszköz feltételek biztosítása mellett, hogy a minőséget a termelő egységünkben folyamatosan biztosítani tudjuk, növelve ezzel a hatékonyságot.

Arra törekszünk, hogy a minőségirányítási tanúsítványt és a rendszeres felülvizsgálat sikeres eredményét minden egyes dolgozó a felső vezetőkig a csoportmunka elismerésén kívül saját érdemének is tekintse, és büszkén adja nevét a termékhez.